ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ενοχλώ; Δεν ενοχλώ


Μια νέα «συνήθειά» του μας αποκάλυψε ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στη Θεσσαλία για προεκλογική περιοδεία, καθώς, όπως φαίνεται το έχει... χούι να ακούει τοπικούς σταθμούς και άμα του τη βαρέσει να παίρνει και κανένα τηλέφωνο να κάνει παρέμβαση.
Έτσι, τουλάχιστον, δήλωσε ο ίδιος σε μια δήθεν αυθόρμητη στιγμή σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων με τους διαλόγους να είναι για... γέλια και για κλάματα. Ο κύριος Μητσοτάκης έκανε ότι πήρε αυθόρμητα τηλέφωνο και οι δημοσιογράφοι έκαναν ότι δε τον αναγνώρισαν.
Μίλησε για όλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Για τις εκλογές, για τα έργα που θα κάνει στην περιοχή, για το όραμά του για τη Θεσσαλία, ακόμη και για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Οπότε το βράδυ του Σαββάτου μετά το ματς ας στήσουμε όλοι αυτί σε κανένα αθλητικό ραδιόφωνο. Ποιος ξέρει μπορεί να παρέμβει κι εκεί αυθόρμητα.
Το ηχητικό και ένα σπαρταριστό απόσπασμα:
Δημοσιογράφος: Έχουμε μια γραμμή στο τηλέφωνο, ναι καλημέρα;
Μητσοτάκης: Καλημέρα σας.

Δ: Καλημέρα. Γνωστή φωνή αυτή, καλημέρα. Ο Πρωθυπουργός είστε;
Μ.: Εσείς τι λέτε; Αφήστε τους ακροατές σας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Δ: Κύριε Πρόεδρε, μεγάλη μας τιμή, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και ξέρετε, πριν λίγο είπα, αν τυχόν και μας ακούει στη γειτονική Λάρισα…λέω κάποιος να του πει να μας πάρει ένα τηλέφωνο να πούμε μια καλημέρα.
Μ.: Έχω αυτή τη συνήθεια, όποτε κάνω περιοδείες, να ακούω πάντα τοπικούς σταθμούς και ενίοτε να παρεμβαίνω.

Δ.: Κύριε Πρόεδρε, εγώ είμαι φανατικός υποστηρικτής σας, πιστεύω σε εσάς προσωπικά, δεν είμαι Νέα Δημοκρατία.
Μ.: Τέτοια θέλω να ακούω.

Δ: Λοιπόν, πιστεύω σε εσάς, στην προσωπικότητά σας, σαν Πρωθυπουργό κλπ. Θέλω να σας κάνω μια προσωπική ερώτηση. Είστε αδύνατος από κράση ή δεν τρώτε, δεν προλαβαίνετε να φάτε;
 Μ: Προσπαθώ να διατηρούμαι, μου αρέσει πολύ το καλό φαγητό. Αλλά πρέπει να είμαι συγκρατημένος.

Δ: Είστε και αθλητικός τύπος.
Μ: Όποτε μπορώ, προσπαθώ και να αθλούμαι. Αλλά χρειάζεται, ξέρετε -και το ξέρουμε όλοι- ότι για να κρατήσει κανείς το βάρος του από μια ηλικία και πέρα χρειάζεται πειθαρχία.

Δ: Σωστά, σωστά. Και επειδή έπεσε αθλητική ερώτηση, ας κάνουμε και μια ερώτηση επειδή είμαστε, η εκπομπή είναι λίγο ανάλαφρη κλπ. Ερώτηση: αύριο πώς το βλέπετε το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός; Θα το δείτε καταρχήν ή δεν προλαβαίνετε;
Μ: Ελπίζω να το δω, ελπίζω να έχω τελειώσει την περιοδεία μου. Θα είμαι στα Γρεβενά αύριο, αλλά φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή το απόγευμα θα έχουμε τελειώσει. Οπότε και εγώ ως ποδοσφαιρόφιλος θα φροντίσω να απολαύσω τον αγώνα. Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου ως προς την ομάδα την οποία υποστηρίζω.

Δ: Είστε Ολυμπιακός, έτσι δεν είναι; Είστε Ολυμπιακός.
Μ: Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά.
Χ.Κ. / EφΣυν