ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ο πιο ακριβός μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη


«Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μαρσέλο ολοκληρώθηκε πρόωρα, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να υπογράφουν το Σάββατο (18/02) τα σχετικά έγγραφα», γράφουν τα αθλητικά sites.
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη, τόσο μεγάλη μεταγραφή που εξελίχθηκε σε τόσο μεγάλο φιάσκο, στη νεότερη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην ΕφΣυν. Θυμάστε άλλωστε τη φρενίτιδα των φιλάθλων του Ολυμπιακού και τις φιέστες που στήθηκαν τότε στον Πειραιά και το Καραϊσκάκη.
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ο αμετροεπής, για ακόμα μία φορά, υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Που είχε σπεύσει τότε να εκμεταλλευτεί πολιτικά την έλευση του Μαρσέλο στην Ελλάδα. Και έβγαινε στα κανάλια να μας πει ότι και αυτό ήταν έργο Μητσοτάκη.
Διαβάστε και θαυμάστε: «Είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».