ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Οι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ

Xατζηνικόλας, Στεργίου, Αγόρης

Σε θέση μάχης έθεσε και επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία τον εκλογικό του μηχανισμό, καθώς ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εθνικές εκλογές, σε 59 νομούς και σε ποσοστό 75%. Στην μακρά λίστα των υποψηφιοτήτων που ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου τοποθετήθηκαν στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης όλα τα κορυφαία στελέχη, τα οποία καλούνται να σηκώσουν το βάρος της προεκλογικής κούρσας, ιδίως στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Ήδη, σε ποσοστό υποψηφιοτήτων 75%, στην Α’ Αθήνας θα «συγκρουστούν» η παλιά και η νέα φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς κατεβαίνουν στην ίδια περιφέρεια, μεταξύ άλλων, οι: Χριστοδουλοπούλου Τασία, Βερναρδάκης Χριστόφορος, Βούτσης Νίκος, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Φίλης Νίκος, Ηλιόπουλος Νάσος και Μανιός Νίκος.
Νέες είσοδοι καταγράφονται και στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του γνωστού δικηγόρου, Γιάννη Μαντζουράνη και του «πασοκογενή», Στέφανου Τζουμάκα, πλάι σε πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως οι: Θεανώ Φωτίου, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μουζάλας, Γιάννης Μπαλάφας. Υποψήφιος στην ίδια περιφέρεια θα είναι και ο Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Περιφέρεια υψηλών απαιτήσεων για το εσωκομματικό σκηνικό αποτελεί ο Βόρειος Τομέας της Β’ Αθηνών, στον οποίο ανάμεσα στους υποψήφιους είναι οι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κώστας Ζαχαριάδης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Αννέτα Καββαδία.
Πολλοί και οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσά τους και οι: Στεργίου Άννα (Θεσπρωτία), Αγόρης Κωνσταντίνος (Kαρδίτσα),  Χατζηνικόλας Δημήτρης (Α΄Αθήνας), Κυρίτσης Γιώργος (Ν. Τομέας), Καραμέρος Γιώργος (Αν. Αττική), Σουκαρά Τζένη (Κορινθία).