ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

«O Γιώργος νόμιζε πως ήταν μία γρίπη και θα περάσει»


«Ο Γιώργος Τράγκας "έφυγε" χωρίς να το πάρει χαμπάρι», είπε ο παθολόγος – διαβητολόγος και γιατρός του, Χρήστος Ζούπας για τον δημοσιογράφο που πέθανε στο Σωτηρία την περασμένη εβδομάδα χτυπημένος από τον κορωνοϊό.
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος έφυγε χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Την παραμονή νόμιζε πως ήταν μία γρίπη και θα περάσει. Δυστυχώς ο ιός αυτός έχει μία επιθετικότητα, σε περιτριγυρίζει σαν τον λύκο και σου ορμάει», είπε ο διαβητολόγος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «όταν είσαι ένας άνθρωπος της δραστηριότητας και της καθημερινότητας, πολλές φορές δεν συνειδητοποιείς ότι κουβαλάς 30 με 35 χρόνια "γλύκας" που έχουν προκαλέσει φθορά στα αγγεία σου. Νιώθω άσχημα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια, δεν ξέρω, επειδή είχαμε καθημερινή επαφή τον τελευταίο καιρό νομίζω πως έχω πει τόσα πολλά, που νομίζω ότι η σιωπή είναι το καλύτερο φάρμακο».