ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

H επικοινωνιακή ομάδα του Ανδρουλάκη - Kρούση σε τηλεοπτική δημοσιογράφο


Νέος αρχηγός, νέα πρόσωπα, νέα ηγετική ομάδα

Νέα πρόσωπα σε θέσεις-κλειδιά, εσωτερικές ανακατατάξεις και μια νέα ηγετική ομάδα, η οποία βρίσκεται υπό διαμόρφωση, φέρνει η ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Μια από τις πιο σημαντικές θέσεις ευθύνης, που για την ώρα δεν έχει καλυφθεί, είναι αυτή του εκπροσώπου Τύπου. Για την πλήρωσή της, με βάση σενάρια που κυκλοφόρησαν αλλά διαψεύστηκαν από το προεδρικό περιβάλλον, έγινε, που όμως δεν προχώρησε. Υπό το φως των νέων δεδομένων, μια λύση που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι να αναλάβει καθήκοντα ο Απόστολος Πάνας, βουλευτής Χαλκιδικής, από τη νέα γενιά στελεχών του Κινήματος και συνομήλικος του κ. Ανδρουλάκη.
Ενεργή δραστηριότητα στο επικοινωνιακό σκέλος αναπτύσσει εξάλλου ο δοκιμασμένος στον τομέα αυτόν Παναγιώτης Βλάχος, ο οποίος διατέλεσε με επιτυχία γραμματέας Επικοινωνίας επί Φώφης Γεννηματά και εκτιμάται βασίμως ότι θα αξιοποιηθεί αναλόγως από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο.
- από ρεπορτάζ του Δ. Κουκλουμπέρη στην Εφημερίδα των Συντακτών (ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ)