ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Το έξτρα έξοδο του Χατζηνικολάου


Τρίτη πρωί και υπάρχουν μηνύματα διαμαρτυρίας ακροατών του Real fm για τη διαφαινόμενη απόφαση (που τελικά δεν υλοποιήθηκε) της κυβέρνησης για ράπιντ τεστ ακόμα και σε εμβολιασμένους που προτίθενται να κάνουν ρεβεγιόν εκτός σπιτιού. Ο Νίκος Χατζηνικολάου μεταφέρει στον ραδιοφωνικό αέρα τις αντιρρήσεις, συμφωνώντας και επαυξάνοντας. Επικαλείται ως παράδειγμα τον εαυτό του. Εκείνος, λέει, αν θέλει να κάνει ρεβεγιόν έξω θα χρειαστεί για το ζευγάρι και τα τέσσερα παιδιά τουλάχιστον 60 ευρώ –ένα σεβαστό ποσό, αποφαίνεται.
Εκτιμά ότι τα ράπιντ τεστ στα φαρμακεία στοιχίζουν 10 ή 12 ευρώ και προ του κινδύνου να θιγεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός, ακροατές σπεύδουν με μηνύματα να τον ενημερώσουν ότι μπορεί να βρει φαρμακεία ακόμα και με 5 ευρώ το τεστ.
Γιατί, προφανώς, τα 12 ευρώ θα αφορούν τιμές σε φαρμακεία Βορείων Προαστίων. Άσε που εκείνα της Εκάλης μπορούν να έχουν κάνα εικοσάρικο.
- από το Harddog