ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

«Κόκκινη κάρτα» από την UEFA σε Τσέλσι, Σίτι και Ρεάλ


«Κόκκινη κάρτα» σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να δείξει η UEFA, σύμφωνα με το μέλος της, Τζέσπερ Μόλερ. «Οι ομάδες πρέπει να φύγουν και περιμένω ότι αυτό θα.. γίνει την Παρασκευή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δανός, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα αποκλειστούν από το Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι τρεις κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι βρίσκονται ακόμη στην «κούρσα» για το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο τους για τα ημιτελικά μαζί με την Παρι Σεν Ζερμέν. Όσον αφορά τη λήξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μόλερ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά θα πρέπει να δούμε πως θα ολοκληρώσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ αυτής της σεζόν».
Το ενδεχόμενο «πόρτας» στις τρεις ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται ως αποτέλεσμα στη συμμετοχή τους στην κίνηση δώδεκα εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων για τη σύσταση νέας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, της επονομαζόμενης «Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας».
Όπως αναφέρει ο Independent, o επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Δανίας δήλωσε ότι την Παρασκευή θα συγκληθεί μία έκτακτη εκτελεστική επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει για την τύχη των τριών συλλόγων. Μία πιθανή εκδίωξη των ομάδων από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης θα έδινε αυτόματα το τρόπαιο στην Παρί, παρότι και η πρωταθλήτρια Γαλλίας φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο ένταξης της στη νέα κλειστή λίγκα.