ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Σούπερμαν...


Ο Κωστής Χατζηδάκης έχει συνδέσει το όνομά του με ιδιωτικοποιήσεις ενώ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο υπουργός των ειδικών αποστολών για χάρη των ιδιωτικών μονοπωλίων..Από την Ολυμπιακή, στον ΟΣΕ και τη ΔΕΗ, έχει αφήσει το στίγμα του στις ακραίες πολιτικές. Σήμερα βρίσκεται στο υπουργείο Εργασίας, παραχωρώντας μάλιστα την έκδοση συντάξεων στους ιδιώτες.
Όπως φαίνεται, ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια, καμαρώνει για τα επιτεύγματά του και το γιορτάζει με μία τούρτα ντυμένος Σούπερμαν. Από κάτω βρίσκονται τα σήματα της ΔΕΗ, της Olympic Air, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ υπάρχει και μία επιγραφή που γράφει «συντάξεις». Όπως φαίνεται, πρόκειται για τον νέο, μεγάλο του στόχο.
H Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου σχολίασε την τούρτα γενεθλίων του Κωστή Χατζηδάκη: «Aν κρίνουμε απο τον ΟΣΕ και την Ολυμπιακή, ζοφερό διαφαίνεται και το μέλλον των συντάξεων. Σωστός οδοστρωτήρας. Για τα εργασιακά ούτε λόγο».

 
πηγή: avgi.gr