ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

ΑΝΤ1: «Τελειώνει» δύο φρέσκες σειρές


Δυσάρεστη εξέλιξη για τους συντελεστές των δύο φρέσκων και αγαπημένων σειρών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει ενημερώσει τους.. συντελεστές των σειρών «Παρουσιάστε!» και «Η Φαμίλια» πως δεν θα συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με νέους κύκλους επεισοδίων.
Ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει αποφασίσει να επενδύσει περισσότερο στα ριάλιτι προγράμματα που θεωρείται πως φέρνουν… σίγουρα νούμερα τηλεθέασης, καθώς ο ανταγωνισμός πλέον είναι τεράστιος.
Η αλήθεια είναι πως οι συγκεκριμένες σειρές δεν κατάφεραν να χαρίσουν στον σταθμό του Αμαρουσίου τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία περίμενε.
Την ίδια ώρα, το κανάλι αναζητά όχι ένα αλλά πολλά περισσότερα νέα ριάλιτι προκειμένου να τα εντάξει στο πρόγραμμά του, τα οποία όμως θα μελετηθούν πολύ πριν λανσαριστούν.
Ένα εξ’ αυτών, το «I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!», το οποίο αν τελικά μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις λόγω της σκληρότητάς του.