ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Μπαρμπαρίγου Vs Πετρετζίκης: Η μάχη της γαλατόπιτας


Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση απαντώντας ουσιαστικά στα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη... συνταγή της γαλατόπιτας. Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή σεφ έκανε.. μία ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για αντιγραφή της συνταγής της «γαλατόπιτας Μάνης» από πολλούς.
«Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς.
Η παραδοσιακή Μανιάτικη γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μια κρέμα βελούδο που ψήνεται!!! Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης
» είχε γράψει μεταξύ άλλων η Αργυρώ σε ανάρτησή της.
Στο χθεσινό Kitchen Lab ο Άκης Πετρετζίκης παρουσίασε στο κοινό τη συγκεκριμένη συνταγή και σήμερα θέλησε να απαντήσει σχετικά.
Eτσι ανέβασε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού μία εικόνα, στην οποία ο ίδιος απεικονίζεται σε έναν πίνακα τέχνης και σχολίασε: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».
Δείτε τις αναρτήσεις τους: