ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ο Μπογδάνος κόλλησε κορονοϊό από την... αγάπη του κόσμου


Από την… αγάπη του κόσμου ξεκίνησε η περιπέτεια που έχει με τον κορωνοϊό τόνισε τη Δευτέρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Τη σχετική αποκάλυψη έκανε ο ίδιος το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΪ.. και στους «Αταιριαστους» και περιγράφοντας τον τρόπο που του μεταδόθηκε ο ιός.
«Ήρθε ένας άνθρωπος πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει, να με ασπαστεί. Είναι η αγάπη του κόσμου» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε, «ήρθε πάνω μου να μου σφίξει το χέρι, δυστυχώς δεν είχε πάρει πολύ στα σοβαρά το θέμα με τον κορωνοϊό».
Όπως δήλωσε ο ίδιος, κόλλησε την περασμένη Τρίτη, το γνωστοποίησε δημόσια την Παρασκευή και για τρεις μέρες έψαχνε να βρει ποιος του μετέφερε τον ιό. Στη συνέχεια υποσχέθηκε στους δημοσιογράφους της εκπομπής πως «μου λείπει η όσφρηση, όταν επανέλθει, θα σας έρθω με ανθοδέσμη στην πόρτα».
Θυμίζουμε ότι ένα από τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Ντσούνος, ταλαιπωρήθηκε κι αυτός πρόσφατα από τον κοροναϊό...