ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ο «λεγάμενος» του ΣΥΡΙΖΑ, τα κανάλια και ο Γ. Παπαχρήστος


Ο Γιώργος Παπαχρήστος έγραψε στα «ΝΕΑ» για τη δυσαρέσκεια του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε ορισμένα ΜΜΕ και, ειδικά, τα κανάλια. «Απεστάλη επιστολή, υπογεγραμμένη υπό του εκπροσώπου Τύπου.. κυρίου Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος διαμαρτυρόταν για λογαριασμό του φυσικά, για τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσαν τα κανάλια τη διαδικτυακή εκδήλωσή του που, ως ο ίδιος υποστήριξε, αφορούσε το "νέο ΕΣΥ"», σημείωσε στη στήλη του, το Σάββατο.
Και συνέχιζε: «Η επιστολή, όπως ενημερώθηκα, άλλους "συγκίνησε" και άλλων δεν ίδρωσε καν το αφτί. Εξού και ο κύριος Ηλιόπουλος ξεκίνησε κύκλο επαφών με κάποιους εκ των διευθυντών ειδήσεων και ενημέρωσης των καναλιών, θέτοντας και διά ζώσης το "πρόβλημα", όπως τουλάχιστον το αποτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο "Λεγάμενος". Γνωρίζω ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες το διάβημα πήγε άπατο. Γνωρίζω μία τουλάχιστον, όπου είχε τρόπον τινά κάποιο αποτέλεσμα αλλά μόνο στο επίπεδο της αποδοχής. Τίποτε περισσότερο. Γνωρίζω επίσης, ότι όση ένταση μπορεί να είχε το "διάβημα", άλλη τόση είχαν και τα παράπονα των υπευθύνων των καναλιών για τις συνεχείς επιθέσεις που δέχονται εκ μέρους στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρόκειται για "βοθροκάναλα". Και επίσης ότι τα ίδια αυτά στελέχη στοχοποιούν δημοσιογράφους των καναλιών, δημιουργώντας την εντύπωση ότι όλοι είναι συντεταγμένοι σε μια γραμμή υποστήριξης της κυβέρνησης και των πολιτικών της. Απίθανοι τύποι».
Αυτά έγραψε ο Γιώργος Παπαχρήστος βάζοντας τον τίτλο «Και βρίζουν και διαμαρτύρονται». Ο «λεγάμενος» είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος, ως γνωστόν, έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ.
- από το e-tetradio