ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αρης Σκιαδόπουλος


Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος, νικημένος από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης Σκιαδόπουλος προσβλήθηκε από κορονοϊό στο κέντρο.. αποκατάστασης που νοσηλευόταν και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
H δημοσιογράφος Μιμή Τουφεξή έγραψε στο fb:
Με οδύνη πληροφορήθηκα πριν λίγο τον θάνατο του συναδέλφου Άρη Σκιαδόπουλου από κορονοιό.
Ο Άρης προσβλήθηκε στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλευόταν και μάλιστα πήγαινε αρκετά καλά και περίμενε να γυρίσει στο σπίτι
Σύμφωνα με την οικογένεια του ο εμβολιασμός του προσωπικού έχει καθυστερήσει ανεξήγητα, ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα γινόταν πολύ νωρίτερα, δεδομένου ότι στα κέντρα αυτά νοσηλεύονται άτομα υψηλού κινδύνου. 
Προς αναζήτηση εξηγήσεων και απόδοση ευθυνών...
Αντίο αγαπημένε συνάδελφε θα μας λείψεις περισσότερο απ όσο θα μπορούσες να φανταστείς...
Ο Άρης Σκιαδόπουλος γεννήθηκε το 1946 στην Κέρκυρα. Εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως η «Απογευματινή», το «Έθνος», η «Πρώτη», ο «Ταχυδρόμος», ο Flash, o Αθήνα 9,84, αλλά και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, κάνοντας τις εκπομπές «Νυχτερινός Επισκέπτης», «Δρόμοι» και «Πρωινά».