ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Αποστόλη, χαραμίζεσαι!..


Μια παράδοξη προτροπή έκανε ακροατής στον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, της Ελληνοφρένειας: «Χαραμίζεσαι να ακούς τον έναν και τον άλλον, γίνε διαφημιστής», του πρότεινε. «Να διαφημίζω.. τράπεζες;» του αντέτεινε ο Αποστόλης.« Όχι, να διαλέγεις ό,τι θέλεις».
Και μια και ο λόγος για Ελληνοφρένεια: εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής εκπομπή τού Παραπολιτικά fm. Έχει φέρει στον σταθμό ακροατές τους οποίους δεν θα μπορούσε να έχει από καμιά άλλη εκπομπή. Φυσικά, η σάτιρά της θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ενοχλητική για την πολιτική των Παραπολιτικών αν δεν έφερνε ακροαματικότητα, αλλά η Ελληνοφρένεια αντέχει και στέκει στο σταθμό με 5+1 παρουσίες την εβδομάδα. Δηλαδή, κάθε μέρα μια ώρα στη 1 το μεσημέρι και κάθε Κυριακή με την Ώρα του λαού (επιλογές από τηλεφωνήματα ακροατών στον Αποστόλη) .
Την προηγούμενη περίοδο, 2019-2020 είχε δύο εμφανίσεις το Σαββατοκύριακο και σε πολύ καλύτερη ώρα, στη 1 το μεσημέρι. Στην τρέχουσα περίοδο περιορίζεται μόνο στην Κυριακή και σε λιγότερο βολική ώρα, στις 3 το μεσημέρι, αμέσως μετά το μεσημβρινό μαγκαζίνο.
- από το Harddog