ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ο νέος επικεφαλής στο αθλητικό τμήμα του Open


** Δελτίο Τύπου διένειμε το Open με απομαγνητοφωνημένη τη συνέντευξη του Τζον Φαν΄τ Σχιπ. Σωστό... Αλλά δεν αναφερόταν σε ποιον δόθηκε η συνέντευξη, μολονότι συνοδευόταν το κείμενο.. στο μέιλ από συνημμένη φωτογραφία του δημοσιογράφου πλάι στον προπονητή. Προφανώς πρόκειται για ανθρώπινη παράλειψη –δικαιολογημένη. Για την ιστορία: ο συντάκτης που πήρε τη συνέντευξη είναι ο Δημήτρης Ατρείδης. Κάποια  σάιτ δημοσίευσαν τη συνέντευξη χωρίς δικό τους πρόλογο, αλλά με εκείνον που υπήρχε στο δελτίο Τύπου και δίχως το όνομα του ρεπόρτερ. 

** Ο Άγγελος Τόμπρος είναι ο νέος επικεφαλής στο αθλητικό τμήμα του Open. Πήρε τη θέση τού Γιώργου Κοσμά ο οποίος παραιτήθηκε από  διευθυντής τού αθλητικού τμήματος για να αναλάβει Διευθύνων Σύμβουλος στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

** Ξέρετε ότι υπάρχει κρίση στις σχέσεις της Ένωσης Εφοπλιστών πλοίων κρουαζιέρας με το υπουργείο Τουρισμού και ότι έχουν γίνει καυστικές ανακοινώσεις από την πρώτη; Πού να το ξέρετε. Δεν παίζει το θέμα στα κανάλια, τα τηλεοπτικά και τα ραδιοφωνικά. Το ακούσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου στο μαγκαζίνο του Παραπολιτικά FM. Ήταν ένα μικρό ξάφνιασμα...

**  Με βασικό θέμα και τίτλο «Αναδρομικά για Δώρα, επικουρικές» κυκλοφόρησε ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής. Η προηγούμενη φορά που είχε πρώτο θέμα «αναδρομικά» ήταν στις 3 Μαρτίου. Αρκετή η απόσταση των 18 ημερών αν σκεφτείς ότι για να ένα διάστημα του Φεβρουαρίου ο Ε.Τ. κυκλοφόρησε τρεις φορές με ανάλογο θέμα σε χρονική απόσταση από δύο έως πέντε ημερών του ενός από το άλλο.

** Σύμπτωση: οι μουσικές εκπομπές της ΕΡΤ και του Mega το βράδυ του Σαββάτου είχαν στο μεγαλύτερο μέρος τους παραδοσιακή μουσική. Να δούμε τι ποσοστά θα «πιάσουν» απέναντι στον Σκάι που είχε με το Στην Υγειά μας αφιέρωμα στον Τάκη Μουσαφίρη, με επανάληψη παλιάς εκπομπής και φιλοξενούμενο τον ίδιο. 
- από το Harddog