ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Λέτε να έχει την τύχη της Ελενας Ακρίτα;



«Κύριε Διευθυντά, Πάντως, καθήκον των πολιτικών, είναι να μη χρειάζονται συσσίτια. Όχι να τα συντονίζουν! Όταν μάλιστα τα παρέχουν ιδιώτες».
Αυτό γράφει σήμερα ο «Νεόκοπος» στα ΝΕΑ και το e-tetradio σχολιάζει πως αυτό δεν θα αρέσει στο Μέγαρο Μαξίμου και αναρωτιέται:.. "Λέτε να έχει (ο Νεόκοπος) την τύχη της Ελενας Ακρίτα;"
Η στήλη «Αντιρρήσεις» είχε ασκήσει και κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την απόφασή της να απαγορεύσει τις δημόσιες συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων σε όλη τη χώρα, με αφορμή το Πολυτεχνείο. Συγκεκριμένα Τα Νέα, στην σελίδα του Μικροπολιτικού και τη στήλη Αντιρρήσεις, όπου υπογράφει ο Νεόκοπος, είχαν σχολιάσει δηκτικά την απόφαση αυτή παρομοιάζοντάς την ανοιχτά με εκείνες που λαμβάνονταν επί Χούντας:
«Κύριε Διευθυντά, Η Χούντα απαγόρευε τις "δημόσιες συναθροίσεις άνω των δύο ατόμων καθ΄άπασα την επικράτεια". Η Δημοκρατία άνω των τεσσάρων...».
Κάποιοι πάντως πιστεύουν πως ο «Νεόκοπος» και τα σχόλια του αποτελούν το αντιπολιτευτικό άλλοθι της εφημερίδας «Τα Νέα».