ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Μεγάλη «μεταγραφή» - Από τον ΣΚΑΪ στο Mega ο Ανδρέας Γεωργίου

Τέλος για τον ΣΚΑΪ από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Mega, γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος ο σταθμός μέσα από επίσημη ανακοίνωση.
Πρόκειται για μεγάλη «μεταγραφή» καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου, δημιούργησαν.. μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, όπως το «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1, το «Τατουάζ» στον Alpha και οι «8 Λέξεις» που προβάλλονται αυτή τη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Η νέα τους δραματική σειρά που θα βγεί στο prime time του Mega θα είναι η «Γη της Ελιάς», σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.
Ακολουθεί η επισημη ανακοίνωση του Mega:
Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου
Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.
Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.
Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του.