ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Nέο «μήνυμα» της Καθημερινής στην κυβέρνηση


Mετά τις ευθείες βολές του διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά κατά κυβερνητικών στελεχών και επιδημιολόγων για τα τηλεπρωϊνάδικα (δείτε ΕΔΩ), η εφημερίδα στέλνει νέο μήνυμα στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση γιατρών και νοσηλευτών.
Στο πρωτοσέλιδο άρθρο της στο κυριακάτικο φύλλο καλεί την κυβέρνηση να διορθώσει την αδικία σε βάρος.. των γιατρών που δουλεύουν στις ΜΕΘ που δεν έχουν πάρει ούτε δώρο Χριστουγέννων ούτε κάποιο επίδομα. Το «ευχαριστώ» δεν τρώγεται γράφει χαρακτηριστικά η «Καθημερινή» της Κυριακής. Αναλυτικά:
Είχαμε υποσχεθεί, ως κράτος και κοινωνία, ότι δεν θα ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων μας. Τους είπαμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό μετράει πολύ, αλλά δεν… τρώγεται. Πολλά ελέχθησαν, αλλά λίγα τηρήθηκαν. Πέρα από την ενίσχυση που πήραν αυτοί οι άνθρωποι από ιδρύματα, το κράτος δεν τους έδωσε ειδικό επίδομα, ούτε και δώρο Χριστουγέννων. Καθώς μετράμε μέρες για το τέλος του έτους, αυτή η αδικία πρέπει να διορθωθεί.