ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

«Τρομακτικές οι καταγγελίες Καρακούση»

Tι αναφέρει ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Aλ. Νικολαΐδης

Οι αποκλειστικά κομματικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη διοίκηση των νοσοκομείων, τώρα, εν μέσω πανδημίας, αρχίζουν να προκαλούν σφοδρές αντιδράσεις από κομματικά στελέχη αλλά και φίλα προσκείμενα ΜΜΕ.
Δήλωση για το θέμα έκανε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι.. οι καταγγελίες του διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση (ΕΔΩ) και του πρώην βουλευτή της ΝΔ  Κώστα Κιλτίδη (ΕΔΩ), έρχονται σε πλήρη συνάρτηση με τις επισημάνσεις του ΣΥΡΙΖΑ από την έναρξη της πανδημίας.
Αναλυτικά η δήλωση του Α. Νικολαΐδη:
«Ο διευθυντής του Βήματος κ. Αντώνης Καρακούσης χθες προχώρησε σε τρομακτικές καταγγελίες στα social media σχετικά με την κατάσταση στην δημόσια Υγεία, που έρχονται σε πλήρη συνάρτηση με όσα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία από την έναρξη της πανδημίας, και με όσα πληροφορείται ο Αλέξης Τσίπρας από τους υγειονομικούς σε κάθε επίσκεψή του σε νοσοκομεία.
Η εικόνα που έδωσε από το νοσοκομείο του Κιλκίς, είναι μια ακτινογραφία όλης της δομής που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση στην Δημόσια Υγεία: Πλήρης έλλειψη οργάνωσης, «πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία» και εγκληματικές τοποθετήσεις ανθρώπων «γυμναστές, αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν έχουν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας» σε σημεία-κλειδιά για τη διαχείριση της πανδημίας, όπως καταγγέλλει ο κ. Καρακούσης. Για το συγκεκριμένο νοσοκομείο υπάρχουν κι άλλες απίστευτες καταγγελίες από τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Κιλτίδη, που περιγράφουν μια ζοφερή εικόνα.
Προ ημερών η δημοσιογράφος (Δήμητρα Κρουστάλλη) που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση με αρθρογραφία της στο «Βήμα», ενημέρωσε δημόσια ότι δέχθηκε αφόρητες πιέσεις από το Μαξίμου και παραιτήθηκε. Ακόμα κι αν οι καταγγελίες του κ. Καρακούση δεν βρήκαν τον δρόμο της δημοσίευσης, παρ’ όλα αυτά είναι μια δημόσια καταγγελία από δημοσιογράφο, που χρίζει λεπτομερούς διερεύνησης. Ίσως να ήταν πιο εύκολο να δημοσιευθούν, εάν στην ιστορία υπήρχε και κανένα ενεργειακό πιστοποιητικό που δεν είχε κατατεθεί. Ο νοών νoείτω».