ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

O δεσπότης και ο θεούλης...


«Εμβολιάστηκα γιατί αισθάνομαι ότι είμαστε σε έναν μεγάλο πόλεμο» υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόοθεος, ο πρώτος ιεράρχης που έκανε το εμβόλιο.
«Η Εκκλησία είναι εναντίον κάθε πολέμου, αλλά όταν γίνεται υπέρ βωμών και εστιών συμμετέχει και ευλογεί και τα όπλα. Και ακριβώς σ’ αυτό το σημείο.. πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να επανέλθει η κοινωνία μας στην κανονικότητα και η Εκκλησία να επανέλθει στη δική της κανονικότητα και να ανοίξουν οι ναοί» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ξεκαθάρισε δε, απαντώντας σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό επικαλούμενοι την πίστη: «Είναι θέμα ιατρικής, για την υγεία του σώματος. Άλλο ιατρική άλλο θεολογία. Δεν μπορεί κανείς εν ονόματι της πίστεως να εισέρχεται στην ιατρική».
Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην απίθανη σύμπτωση ο νοσηλευτής που του έκανε το εμβόλιο στον «Ευαγγελισμό» να έχει το όνομα Θεούλης. «Γι’ αυτό δεν αισθάνθηκα τίποτα. Ούτε καν το τσίμπημα. Και σήμερα που ξύπνησα, απολύτως τίποτα» σημείωσε χαμογελώντας ο Μητροπολίτης.