ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Ξύπνησα και νιώθω σαν να έχασα την Πτώση του Τείχους

Η χθεσινοβραδινή συνύπαρξή της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2US στο Open, η οποία διαφημιζόταν μέρες τώρα, σήμανε επισήμως το τέλος της μακροβιότερης και πιο πολυσυζητημένης διαμάχης της ελληνικής δισκογραφίας.
Οι δύο καλλιτέχνιδες, ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά, σε μια συνεργασία που ωθήθηκε.. από την κοινή δισκογραφική τους στέγη, την Panik Records και τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και τον παραγωγό και παρουσιαστή του show, Νίκο Κοκλώνη.
Η συνύπαρξή τους ανέβασε στα ύψη την τηλεθέαση και φυσικά «τρέλανε» τα social media, τα οποία γέμισαν σχόλια για τις δύο τραγουδίστριες. Παραθέτουμε το πιο χαρακτηριστικό από το fb του Panos Dodis:
Ξύπνησα και νιώθω σαν να έχασα την Πτώση του Τείχους. Θα με ρωτάνε τα εγγόνια μου, "παππού εσύ πού ήσουν τα ξημερώματα 27 Δεκεμβρίου 2020;" και τι να τους πω, "κοιμόμουν"; ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.
Οι δύο τραγουδίστριες ερμήνευσαν η μία τραγούδια της άλλης και αστειεύτηκαν αναφερόμενες στα παλιά ενώ φάνηκε να το απολαμβάνουν κιόλας. Μέχρι και φιλί στο στόμα αντάλλαξαν παραπέμποντας, σε παλαιότερο αντίστοιχο ενσταντανέ της Μαντόνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Τελικά παίδες, όλα είναι θεμα μάρκετινγκ.
Δείτε και μερικά σχόλια από το twitter: