ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

H Λούκα Κατσέλη Γενική Διευθύντρια στην ΕΔΕΜ

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Ένωση Δικαιούχων ΕΔΕΜ» ξεκινά την ανεξάρτητη και αυτοδιοικούμενη λειτουργία του.
Και ξεκινά, όπως ανακοίνωσε, με την ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης και Διοίκησης της ΕΔΕΜ από την Λούκα Κατσέλη, «ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσωπικότητα διεθνούς..
κύρους, με σημαντική προσφορά στην πολιτική, με ευρέως γνωστή Κοινοβουλευτική και Νομοθετική παρουσία, με πλούσια εμπειρία στη δημόσια διοίκηση και στην τραπεζική και με σημαντική ακαδημαϊκή δραστηριότητα σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια».
Και συνεχίζει η ΕΔΕΜ στην ανακοίνωσή της: «Πιστεύουμε ότι η πολύτιμη εμπειρία, η αναγνωρισμένη διαδρομή και το εκπεφρασμένο και έμπρακτα ενδιαφέρον της κ. Λούκας Κατσέλη για τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του, αποτελούν εγγύηση για τη διαφανή και αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία της ΕΔΕΜ, εξασφαλίζοντας μια νέα, σύγχρονη διαχείριση, προς όφελος όλων των δημιουργών και δικαιούχων». - πηγή: e-tetradio