ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Χατζηνικολάου, Αταίριαστοι και Τατιάνα στο Μega;

Στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν καταλήξει οτι χρειάζονται επειγόντως ισχυρό πρόσωπο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ήδη ακούγονται και γράφονται διάφορα ονόματα που προορίζονται για την συγκεκριμένη θέση. Οπως μαθαίνουμε από έγκυρους... διαδρομιστές από τη νέα σαιζόν στο δυναμικό του Mega θα ανήκουν ο Νίκος Χατζηνικολάου, οι Αταίριαστοι (Κούτρας -Ντσούνος)..
και η Τατιάνα Στεφανίδου (σύζυγος Ευαγγελάτου).
***
Παντως για τους «Αταίριαστους» λέγεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ για τα επόμενα δυο χρόνια. Ετσι το μόνο σιγουρο για το εγγύς μέλλον είναι πως στο Mega την Παρασκευή, 8 Μαϊου στις 11 το βράδυ, εμφανίζεται ο Γιώργος Νταλάρας που θα ερμηνεύσει τραγούδια δύο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη.
***
Μετά από κάθε αλλαγή στη διεύθυνση κάποιου Μέσου πάντα επικρατεί ένταση. Ετσι τώρα και στο Οpen μετά την αποχώρηση Μιχαλέλη και Μπαλή και την ανάληψη της διεύθυνση ενημέρωσης απο τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Οπως λέγεται αρκετοί στο κανάλι του Ιβαν Σαββίδη δεν ειδαν με καλό ματι την μεταγραφή και οι διαδρομιστές έχουν πιάσει ήδη δουλειά...
***
Και για να κοιμόμαστε ήσυχοι, το Open ανανέωσε τη συνεργασία του έως τον Ιούλιο του 2022, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του, με την Κατερίνα Καινούργιου στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της παρουσιάστριας στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη.
***
Ομόφωνα αποφασίστηκε η παράταση της σύμβασης του Χρήστου Μονιάκη στη θέση του Προϊσταμένου της Εμπορικής Διεύθυνσης της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ ΑΕ, για ένα (1) έτος, ήτοι από 07.05.2020 έως και 06.05.2021. Ο Χρήστος Μονιάκης ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ από τον Μάιο του 2018 όταν και ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή.