ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Αλλαγές στην διεύθυνση της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ»

Η νέα «ταυτότητα»

Μετά από περιπου ενάμισι χρόνο άλλαξε η «ταυτότητα» της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ που εδώ και τρία χρόνια έχει περάσει στα χέρια του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω της εταιρείας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ.
Διευθυντής της εφημερίδας..
παραμένει ο Αντώνης Καρακούσης ενώ τώρα στις θέσεις των διευθυντών σύνταξης εμφανίζονται ο Ζώης Τσώλης, επί πολλά έτη αρχισυντάκτης οικονομικού ρεπορτάζ στην ΒΗΜΑ, και η Δήμητρα Κρουστάλλη -για πρώτη φορά μπαίνει στην «ταυτότητα»- που βρίσκεται στο πολιτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας  περίπου μια 20ετία καλύπτοντας συνήθως το κυβερνητικό ρεπορτάζ.
Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη «ταυτότητα» ως διευθυντές σύνταξης εμφανίζονταν οι Σήφης Πολυμίλης και Σωκράτης Τσιχλιάς.
Αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο επί χρόνια διπλωματικός συντάκτης του Βήματος , Άγγελος Αθανασόπουλος, που κι αυτός μπαίνει για πρώτη φορά στην «ταυτοτητα».
Παραμένει αρχισυντάκτης έκδοσης ο Γιάννης Καλογιάννης (αυτή τη φορά σε ξεχωριστή θέση και -άρα- αναβαθμισμένος) ενώ παραμένουν ως αρχισυντάκτριες η Ελένη Βουλτσίδου στο Ελεύθερο ρεπορτάζ και τις Νέες Εποχές) και η πολύπειρη Ιωάννα Σουφλέρη στο Βήμα-Science.
Εντυπωσιακή η αναβάθμιση  της Μαργαρίτας Σφέτσα που -αν και στο τέλος της «ταυτότητας»-  εμφανίζεται ως έχουσα την «Διεύθυνση ΒΗΜΑgazino, Πολιτισμού και Βιβλίων».
Στην εμπορική διεύθυνση παραμένει η Πέννυ Λάγκα ενώ ο Γιάννης Κούρτης συνεχίζει ως Αrt Director.

ΥΓ: Το όνομα του Ιδρυτή Δημήτρη Λαμπράκη, χωμένο σε μια γωνιά, είναι το μόνο που θυμίζει το παλιό ΒΗΜΑ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

H «ταυτότητα» του ΒΗΜΑΤΟΣ τον Ιανουάριο του 2019
Η «ταυτότητα» του ΒΗΜΑΤΟΣ τον Μάιο του 2020