ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

H «Νέα ΕΣΗΕΑ» για το Documento

Ανακοίνωση έσπευσε να βγάλει η παράταξη «Νέα ΕΣΗΕΑ» σχετικά με τα τεκταινόμενα (απολύσεις) στην εφημερίδα Documento. «Ο Βαξεβάνης απολύει και το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ σφυρίζει κλέφτικα» αναφέρει η.. παράταξη και ζητεί την «άμεση διαγραφή» του εκδότη του Documento από τα μητρώα της Ένωσης για «αντισυναδελφική συμπεριφορά». Αναλυτικά η ανακοίνωση οπως μας εστάλη στο e-mail:
"Ο Βαξεβάνης απολύει και το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ σφυρίζει κλέφτικα
Για την πλειοψηφία είναι απλά μια ακόμα μέρα την ώρα που στην εφημερίδα documento γίνεται σφαγή. Το προεδρείο δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία για τις απολύσεις του Κώστα Βαξεβάνη. Μάλιστα δείχνει να χαιδευεί τα αυτιά του εκδότη καθώς αν και εχει ξεκινήσει τις απολύσεις απο την Τετάρτη και τις συνεχίζει και σήμερα, τον καλεί σε συνάντηση την Δευτέρα.
Επειδή εμείς δεν συμμετέχουμε στο θέατρο καταθέσαμε πρόταση για να μεταφερθεί η συνάντηση νωρίτερα από την Δευτέρα και παράλληλα να εξεταστεί σε συνεργασία με τους συναδέλφους στη εφημερίδα το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων από σήμερα Πέμπτη φαίνεται όμως ότι η πλειοψηφία δεν θέλει να διαταράξεις τις σχέσεις.
Η Νέα Εσηεα ζητάει πλέον Και την άμεση διαγραφή του Κώστα Βαξεβάνη από τα μητρώα της Ένωσης για αντισυναδελφική συμπεριφορά.
Αναρωτιώμαστε στις πόσες απολύσεις το προεδρείο θα συγκινηθεί ;
ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ"