ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Αυτοψία με δύο συνεντεύξεις

Πρεμιέρα απόψε στις 23:50 στον Alpha

Με δύο συνεντεύξεις που καθηλώνουν ανοίγει η αυλαία για την φετινή σεζόν για την εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 23:50.
Φορώντας στο πόδι του το «βραχιολάκι» επιτήρησης και μη μπορώντας να περάσει το κατώφλι του σπιτιού του στην Νίκαια..
ο Γιάννης Παρδαλής διηγείται στον Αντώνη Σρόιτερ την προσωπική του ιστορία που θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.
Ο νεαρός λογιστής και γιος αστυνομικού που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο όταν ασυνείδητος τον τραυμάτισε και τον εγκατέλειψε αφήνοντάς τον ακρωτηριασμένο στην άσφαλτο, βρέθηκε κατηγορούμενος ως μέλος της συμμορίας που ανατίναζε ATM. Σήμερα είναι ο πρώτος Έλληνας που φορά το «βραχιολάκι» επιτήρησης και περιγράφει στον Αντώνη Σρόιτερ πως είναι να ζει «φυλακισμένος» μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του και ζητά από την Δικαιοσύνη μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του από εκεί που σταμάτησε.
Στο κοκ πιτ ενός αεροσκάφους συναντά ο Αντώνης Σρόιτερ τον Νίκο Σκουριά, ο οποίος γεννημένος Παρασκευή και 13 είναι ένας από τους 9 τυχερούς επιζώντες μιας πτήσης θανάτου στην οποία έχασαν την ζωή τους 87 άνθρωποι.
27 χρόνια μετά ανοίγει την ψυχή του στον Αντώνη Σρόιτερ και περιγράφει την συγκλονιστική εμπειρία που έζησε όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στο βουνό Βοsges με ταχύτητα 350-360 χιλιόμετρων την ώρα.
Οι εκκωφαντικοί θόρυβοι, οι φωτιές, οι εικόνες που πέρασαν από το μυαλό του την στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο, οι εικόνες φρίκης και η δραματική διάσωσή του.
Ο Έλληνας επιζών της αεροπορικής τραγωδίας αποκαλύπτει μύχιες σκέψεις και γεγονότα που δεν έχει εξομολογηθεί ούτε στα παιδιά του, ενώ εξηγεί τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στην σωτηρία του το «τυχερό» του παλτό αλλά και η συγκυρία να καθίσει στις πίσω θέσεις του αεροσκάφους.
«Αυτοψία», πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 23:50.