ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Οι 3 ερωτήσεις του Χρ. Ξανθάκη στον Κ. Καίσαρη

Ο Χρήστος Ξανθάκης πριν από κάτι χρόνια είχε φιλοξενήσει στη στήλη "3 ερωτήσεις" της "Κυριακάτικης" τον Κώστα Καίσαρη ο οποίος τότε δεν το πίστευε ότι βρέθηκε συνάδελφος, και μάλιστα από "πολιτική" εφημερίδα, να τον τιμήσει.
Παραθέτουμε τις «3 ερωτήσεις» (11/07/2010) του Χρ. Ξανθάκη στον Κ. Καίσαρη:
«Η μεν νεότης τραγική, το δε γήρας σφοδρόν»
Τελικό έχει σήμερα στο..
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και ολίγο καυστικό σχόλιο είναι όσο ποτέ άλλοτε απαραίτητο. Ο λόγος στο δημοσιογράφο Κώστα Καίσαρη:
* Πότε βλαστημήσατε πρώτη φορά, ακούγοντας τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Μουντιάλ;
- Πριν ακόμα αρχίσει το κάθε παιχνίδι. Οταν η κάμερα έδειχνε πλάνα από τα αποδυτήρια κι αυτοί έκαναν με στόμφο σπικάζ: «Ιδού η φανέλα του Κλόζε». «Νά τα γάντια του Κασίγιας». «Τώρα βλέπετε τα αναμνηστικά λάβαρα που θα ανταλλάξουν οι δύο αρχηγοί». Προφανώς επειδή το επαναλάμβαναν συνέχεια, να έχουν την εντύπωση ότι στους τηλεθεατές της ΕΡΤ συγκαταλέγονται και τυφλοί.
* Ποιους στίχους του Ζορζ Πιλαλί θα αφιερώνατε στη φετινή διοργάνωση;
- Επειδή ο τελικός είναι απόψε το βράδυ, ο εν λόγω στίχος είναι αφιερωμένος στο επιτελείο της ΕΡΤ και τους καλεσμένους του: «Η μεν νεότης τραγική, το δε γήρας σφοδρόν». Συμπεριλαμβάνοντας όλη την γκάμα: Από τον υπέργηρον Μανώλη Μαυρομμάτη, τον μεσήλικα Κώστα Βερνίκο, τον απόφοιτο του Κολλεγίου Αθηνών Αντώνη Κατσαρό και τους φερέλπιδες νέους.
* Τον λυπηθήκατε τον Μαραντόνα;
- Οχι. Οπως κανένας δεν λυπήθηκε τον Ζιντάν στον τελικό του 2006. Ο Θεός πάντως σίγουρα λυπήθηκε τον Μπλάτερ. Αν ο Μαραντόνα είχε φάει κανένα γκολ οφ-σάιντ σαν κι αυτό που έβαλε στο Μεξικό ή αν δεν του είχανε μετρήσει κανένα γκολ, σαν του Λάμπαρντ, στο Γερμανία - Αγγλία, θα είχε κάνει τη διοργάνωση μπουρδέλο.