ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ο... χασισοκαπνός, η προανακριτική κι οι «ασυναρτησίες» του Παπαδημητρίου

Συνέχεια στο σίριαλ «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου», με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα αυτό, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκε να καταθέσει ο πρώην φρούραρχος του Μαξίμου.
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούλιο, αναφερόμενος στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη..
σχέση της με τους δημοσιογράφους,πως «υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται».

Έντονη ήταν η αντίδραση κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν λόγο για «αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης της Ν.Δ.», προσθέτοντας πως «πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί "χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου"».
Οι ίδιες πηγές σημείωσαν πως «όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την "κανονικότητα"» και πρόθεσαν:
«Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis
«Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια», κατέληξαν οι ίδιοι κύκλοι.
- πηγή: efsyn