ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

«Ρόμπες ξεκούμπωτες»

Tην... «υπόθεση» με τον χασισοκαπνό στο Μαξίμου και τη διενέργεια... προκαταρκτικής εξέτασης -στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκε να καταθέσει ο πρώην φρούραρχος του Μαξίμου (EΔΩ), διακωμωδεί (και) ο Παύλος Πολάκης που επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του πρώην δημοσιογράφου και νυν βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο..
Παπαδημητρίου, είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούλιο, αναφερόμενος στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη σχέση της με δημοσιογράφους ξένων ΜΜΕ, πως «υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται».
Εγραψε λοιπόν ο Π. Πολάκης στo FB: