ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Iσως το χιούμορ δεν είναι το δυνατό σας σημείο πρόεδρε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Τον «έπαιξαν» τον Μητσοτάκη αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν πέρασαν τα όρια ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η παρέα του στις «Μύγες» και στο The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Το μπάσκετ, οι σπόντες του Φάνη περί 12ωρου δεν έφεραν γέλιο και μάλιστα η ΝΔ έδωσε και η ίδια το πεντάλεπτο βίντεο στη..
δημοσιότητα, δείγμα τού ότι οι πλάκες ήταν light κι όχι σαν αυτές που μας έχουν συνηθίσει ο Φάνης, ο Ραπ και ο Πασσάς.
Βέβαια δεν βοήθησε και ο καλεσμένος -ο Φάνης το είπε σε κάποια φάση: Iσως το χιούμορ δεν είναι το δυνατό σας σημείο πρόεδρε...
Για να ξέρετε ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η παρέα του έχουν τεράστια διείσδυση στις ηλικίες 15-35 που βλέπουν μανιωδώς τους «Παρασκευάδες» και τα άλλα βίντεο του netwix (μιλάμε για εκατομμύρια views).

ΥΓ1 Λέτε ο Μητσοτάκης μετά την εμφάνισή του στις Μύγες να πάρει τους 17άρηδες;

ΥΓ2 Μήπως θα πρέπει ο Τσίπρας να εμφανιστεί ως γκεστ σταρ στους «Γιώτα 4» και να πάρει αυτός όλο το χαρτί;

ΥΓ3 Οι zoornalistas ανακάλυψαν τους τελευταίους μήνες τους «Παρασκευάδες». Και είναι τόσο ακραία ακραίοι στις πλάκες και τους αυτοσχεδιασμούς τους (πολλοί λένε ότι είναι γυμνασιακού επιπέδου αλλά δεν μας πειράζει) που σε κάνουν να κλαις - στην κυριολεξία- από τα γέλια. Διασκεδάζουν και σε διασκεδάζουν προβάλλοντας κι έναν τρόπο να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα μέσα από μια άλλη οπτική.