ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Ο Καμμένος έφυγε, η «ΥΕΝΕΔ» έμεινε

Κυριακή πρωί στη δημόσια τηλεόραση. Κάθεσαι κάτι να δεις. Τα κανάλια της ΕΡΤ γεμάτα «θείες λειτουργίες» και κληρικούς, οι οποίες κορυφώνονται κατά τις 11.30 π.μ. με την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στην οποία παρελαύνουν τεθωρακισμένα, ελικόπτερα και φρεγάτες.
Όσοι είμαστε (λίγο) μεγαλύτεροι δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε..
την αλήστου μνήμης χουντική «ΥΕΝΕΔ» (Υπηρεσία Ενημέρωσης Ενόπλων Δυνάμεων), με την εξύμνηση των αρετών του έθνους και την υπεροχή του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.
Το μοντέλο αυτό της δημόσιας τηλεόρασης δεν έγινε εφικτό να ξεπεραστεί ούτε επί της παρούσας κυβέρνησης. Και καλά όσο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν ο Πάνος Καμμένος, γνωστός για το θαυμασμό του προς τις επικίνδυνες αποστολές, τους ελικοπτεράδες και τα ΟΥΚ. Όμως ο Καμμένος έχει φύγει πλέον από την κυβέρνηση. Μήπως θα έπρεπε να έχει πάρει μαζί του και τις ανάλογες εκπομπές;
Για τη «θεία λειτουργία» σε απευθείας μετάδοση δεν τολμώ να μιλήσω, γιατί απ' ό,τι φάνηκε η Εκκλησία διατήρησε την προνομιακή της θέση και με την κυβερνώσα Αριστερά.
Όπως λέει και το άσμα, σε ορισμένα πράγματα «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν».

Τάσος Τσακίρογλου / EφΣυν