ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Λαζόπουλος: Δεν κάνω κωλοτούμπες, δεν επανέρχομαι!

Οριστικό τέλος έβαλε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Αλ Τσαντίρι του, αν κρίνουμε από το πώς έστησε την τελευταία του εκπομπή στο Open και τι είπε, ολοφάνερα συγκινημένος, στον αποχαιρετισμό του. «Αλ Τσαντίρι Νιούζ και δεν επανέρχομαι!» ήταν η τελευταία του φράση πριν αρχίσει να αποδίδει
το τραγούδι του Σταμάτη..
Κραουνάκη σε δικούς του στίχους, το «Όταν έχω εσένα», κατά τη διάρκεια του οποίου φαινόταν να συγκρατεί το δάκρυ του. Εκείνο το δάκρυ που δεν είχε αποφύγει λίγο πριν, στον εναγκαλισμό με τη Χρύσα Ρώπα, την πιο στενή συνεργάτιδά του.
Στη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε μια συρραφή από πλάνα με τα πάρα πολλά πρόσωπα που πέρασαν από αυτήν –όλα τα χρόνια της παρουσίας της και από όλα τα κανάλια στα οποία προβλήθηκε.
Στα τελευταία του λόγια, πριν το «και δεν επανέρχομαι», είπε ορισμένα αινιγματικά –περισσότερα από τα οποία αποτελούν προφανείς αιχμές για κάποιους και για κάποια πράγματα.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog EΔΩ