ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Επί ποδός η ΕΡΤ3 για τις εκλογές

Το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού δυναμικού της ΕΡΤ3 θα βρίσκεται επί ποδός την Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019, για την κάλυψη των εθνικών εκλογών.
Με τον γενικό τίτλο: «Εκλογές 2019» προγραμματίζονται δύο εκπομπές:
  • Από τις 9 το πρωί έως τις 12:30, με τη Χριστίνα Συμεωνίδου και την.. Κατερίνα Τσαβέα, με χρηστικές πληροφορίες, την εικόνα από την εκλογική διαδικασία, την ψηφοφορία των πολιτικών αρχηγών και συνδέσεις με τους ανταποκριτές της ΕΡΤ στην περιφέρεια Η σκηνοθεσία είναι της Χρύσας Νίκου και η παραγωγή της Πέννυς Δόντσιου και του Θέμη Μαυροπεραστή
  • Στις 18:00, θα αρχίσει η εκλογική βραδιά με τη Γεωργία Λοτσοπούλου, με συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα, ρεπορτάζ και πληροφορίες από τα κομματικά επιτελεία και καλεσμένους στο στούντιο. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας θα υπάρχει ροή αποτελεσμάτων από τη SingularLogic. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Μπότσου και του Σταύρου Νταή και η παραγωγή της Έφης Γκούντα και του Θόδωρου Τσέπου.
Επίσης, ενημέρωση θα υπάρχει και στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, στις 13:00, καθώς και στα social media του σταθμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Στον παλμό των εκλογών θα κινείται και το πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 (102fm) με έναν ενημερωτικό μαραθώνιο από τις επτά το πρωί της Κυριακής έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Η ενημέρωση ξεκινάει με τον Νίκο Λαδιανό στο μικρόφωνο και τη σκυτάλη παίρνουν οι Θωμάς Σιώμος, Λέλα Κεσίδου, Δημήτρης Καραμαούνας, Βασίλης Πεκλάρης Μαριάννα Καλαϊτζή, Άννα Γιαννακίδου, Γιώργος Μητράκης, Θανάσης Βικόπουλος, Σοφία Πακαλίδου, Κατερίνα Ρενιέρη και Μαρία Τοπαλίδου.