ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Κάθε μήνα δημοσκόπηση για την ευρωκάλπη στο Open

Δυο μήνες πριν από τις Ευρωεκλογές το κανάλι ΟΡΕΝ παρουσιάζει τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης που γίνεται για την «ευρω-κάλπη» από τηλεοπτικό σταθμό.
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Έλλη Στάη και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τα στοιχεία αυτής της πρώτης και εξαιρετικά..
ενδιαφέρουσας δημοσκόπησης.
Το ΟPEN έχει καθιερώσει, κάθε μήνα και μέχρι τις ευρωεκλογές να παρουσιάζει δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου των πολιτών. Αυτήν τη φορά, σε αντίθεση με τις δυο πρώτες δημοσκοπήσεις που παρουσίασε ο σταθμός, θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις ευρωεκλογές, μαζί βεβαίως για τις εκτιμήσεις των πολιτών για όλα τα καίρια ζητήματα της επικαιρότητας.
Μετά την παρουσίαση της δημοσκόπησης, τα ευρήματά της θα συζητηθούν και θα αναλυθούν από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και τονκοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ αύριο Τετάρτη στις 27/3/19, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.