ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Στο ΕΣΡ το News 24/7 για το ενημερωτικό του πρόγραμμα

Η άδεια που έχει είναι για μουσικό ραδιόφωνο κι όχι ενημερωτικό

Σύμφωνα με την τελευταία ημερήσια διάταξή του, την ερχόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου θα συζητηθεί η περίπτωση του News 24/7 88.6. Ο ραδιοσταθμός παραπέμπεται για ενδεχόμενη παραβίαση των διατάξεων της νομοθεσίας, που αφορούν τη φυσιογνωμία του προγράμματος της συχνότητάς του. Συγκεκριμένα, για «μεταβολή από.. μη ενημερωτικό σε ενημερωτικό και μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος».
Τον περασμένο Ιανουάριο  αναφέραμε την εν λόγω διάταξη, η οποία δεν επιτρέπει την αλλαγή του χαρακτήρα μιας συχνότητας, από ενημερωτικό σε μη ενημερωτικό και αντίστροφα. Προκαλώντας προβλήματα τόσο στον News 24/7 88.6 αλλά και στον Easy 97.2, για τον οποίο εκκρεμεί μέχρι σήμερα η σχετική απόφαση του ΕΣΡ.
Ήδη, πάντως, το ραδιόφωνο της 24 Media έχει περιορίσει κατά πολύ το ειδησεογραφικό του πρόγραμμα και τα ΣΚ παίζει μόνο μουσική. Αλλά για άλλους λόγους όπως καταλαβαίνετε, λόγω περικοπών εντός του ομίλου και όχι επειδή ξαφνικά θέλουν να ασχολούνται με τη μουσική.
- από το e-tetradio