ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Καμένη γη ο χώρος της έντυπης δημοσιογραφίας

Αφού χάνει ο Μουλίνος, τότε..

Ο χώρος της έντυπης δημοσιογραφίας είναι καμένη γη: δεν φυτρώνει τίποτα! Τα Αποκαλυπτικά των Μουλίνου-Συρμόγλου κλείνουν τον ίδιο μήνα στον οποίο κυκλοφόρησαν. Στις 18 Μαρτίου βγήκε το πρώτο φύλλο, στις 30 Μαρτίου, το Σάββατο δηλαδή, κυκλοφορεί το τελευταίο, όπως έγραψαν οι Zoornalistas.
Δεν ξέρουμε αν είναι ρεκόρ..
βραχύβιας εκδοτικής παρουσίας. Στην ιστορία του ελληνικού Τύπου υπάρχουν κι άλλα πυροτεχνήματα, που έφτασαν χαμηλότερα, ή έστω λίγο ψηλότερα, πριν αρχίσουν να πέφτουν οι κροσσοί τους και να σβήνουν.
Έχουμε και πολύ πρόσφατα προηγούμενα, της τελευταίας διετίας δηλαδή, έχουμε και παλαιότερα (τουλάχιστον δύο νέων αθλητικών εφημερίδων που έκλεισαν εν ριπή οφθαλμού και μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις με διευθυντές ιδιαίτερα επιτυχημένους και καταξιωμένους στον χώρο), όπως έχουμε και πολύ παλιά, όπως ήταν μια πολιτική εφημερίδα, η Προοδευτική –νομίζουμε λίγο μετά τη Μεταπολίτευση– που έσβησε μετά από ελάχιστα φύλλα.
- διαβάστε τη συνέχεια στο μπλογκ του harddog EΔΩ