ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Τζήμερος εναντίον όλων: "Δεν βαρεθήκατε, αληταράδες;"

Aμεσως μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας πως ο γνωστός και μη εξαιρετέος Θάνος Τζήμερος (κάποιοι τον έχουν ψηφίσει) είναι κοντά σε συμφωνία με τη ΝΔ, ο ίδιος, με τον γνωστό παραληρηματικό του λόγο, έσπευσε να διαψεύσει στο Facebook τα περί συνεργασίας με το κόμμα του Μητσοτάκη.
Μάλιστα ανοίγει και διάλογο με τους ακολούθους του όταν κάποιοι από αυτους (που τον αγαπούν αλλά ψηφίζουν ΝΔ)  του λένε πως..
«η φήμη, έστω και ανακριβής, ότι ενδεχομένως προσχωρεί στην Νέα Δημοκρατία, δεν συνιστά και δυσφήμιση ούτε υποτίμηση, αντιθέτως συνιστά πολιτική προαγωγή, έπαινο και εν τέλει αναγνώριση μιας σοβαρής και ουσιαστικής πολιτικής παρουσίας».
Ο Θ. Τζήμερος αιτιολογεί  τη διαρροή περί συμφωνίας, ως φόβο του "συστήματος" επειδή, λέει, ανεβαίνει δημοσκοπικά το "Δημιουργία Ξανά" και με περαιτέρω σχολιασμό επιτίθεται και στη ΝΔ:
«Η ΝΔ είναι ένα τριτοκοσμικό σύμφυρμα, ασπόνδυλο, ευνουχισμένο, δέσμιο της πολιτικής κορεκτίλας, των εσωτερικών ισορροπιών της, της πολυπολιτισμικότητας και της φενάκης για εθνική συμφιλίωση με τους αμετανόητους θρησκόληπτους του μαρξιστικού δόγματος. Αυτή η ΝΔ πρέπει να διαλυθεί και να πάνε οι σοβαροί με τους σοβαρούς και οι γελοίοι με τους γελοίους. Ακόμα και να πάρει αυτοδυναμία είναι αδύνατον να κυβερνήσει».
Ακολουθεί το κείμενο που διαψεύδει τα περί συμφωνίας με τη ΝΔ:
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ, ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ;
Κάθε φορά που η Δημιουργία, ξανά! ανεβαίνει δημοσκοπικά, κι απειλεί το σύνολο του πελατειακού κρατισμού: μπλε, πράσινου, κόκκινου και ροζουλί, η Ελλάδα της σαπίλας παίρνει το φτυάρι. Εν αγαστή συμπνοία, δεξιές κι αριστερές πατσαβουροφυλλάδες με παρουσιάζουν να είμαι τάχα μου ένα βήμα πριν τη συνεργασία με τη ΝΔ, "σύμφωνα με πληροφορίες". Φυσικά κανένα από αυτά τα τυπωμένα ή διαδικτυακά κωλόχαρτα δεν μπήκε στον κόπο να με ρωτήσει για να πάρει ή έστω να διασταυρώσει την "πληροφορία". Χτες, το γνωστό δίποδο σίχαμα που παριστάνει τον δημοσιογράφο, ο κατά συρροήν καταδικασμένος και κατά συρροήν υπόδικος (τον έχω βγάλει κι εγώ στη σέντρα και δικάζεται φέτος το φθινόπωρο) ξεκίνησε την ίδια ιστορία: ο Τζήμερος "πάει" στη ΝΔ, "σύμφωνα με πληροφορίες". Κοτσάρει και μια φωτογραφία με τον Σκυλακάκη από το 2014 για να σκεφτεί ο αναγνώστης: η "Δημιουργία, ξανά!" συνεργάστηκε με τη Δράση, η Δράση προσχώρησε στη ΝΔ, άρα και η "Δημιουργία, ξανά!" είναι κοντά στο να προσχωρήσει. Αφού, επί δύο τουλάχιστον χρόνια, έγραφε συνέχεια για τον "ανύπαρκτο" Τζήμερο που ο λαός τού γύρισε την πλάτη. Για έναν "ανύπαρκτο" τόσες τσιρίδες, σφουγγοκωλάριε της Κουμουνδούρου;
Να σας θυμίσω, λοιπόν, ανάλογες έγκυρες "πληροφορίες" από το 2012. Και να σας θυμίσω, επίσης, τις προχθεσινές μου αναρτήσεις για τη ΝΔ.