ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Αναβολή παραστάσεων και συναυλιών

Η ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για τους ανθρώπους που χάθηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές, ανακοινώνει την αναβολή όλων των μουσικών εκδηλώσεων που επρόκειτο να διεξαχθούν στο Ζάππειο και τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα βρεθεί στο πλευρό..
των πληγέντων με κάθε δυνατό τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο.
****
Συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, οι συντελεστές και η παραγωγή της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή αποφάσισαν να ακυρώσουν την αποψινή (24/7) παράσταση που ήταν προγραμματισμένη να φιλοξενηθεί στο θέατρο των Δελφών, ως ένδειξη σεβασμού στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφή στην Αττική. Οι κάτοχοι εισιτηρίων για την παράσταση της Τρίτης μπορούν, είτε να τα χρησιμοποιήσουν για άλλες πόλεις ή να ζητήσουν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους από τη viva και τα σημεία προπώλησης.

****
Λόγω των πρόσφατων, πολύ δυσάρεστων γεγονότων, η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στη Ρόδο, στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, η συναυλία στην Χαλκίδα την Παρασκευή 27 Αυγούστου και η συναυλία στο Λουτράκι το Σάββατο 28 Αυγούστου, αναβάλλονται. Για όσους έχουν ήδη προμηθευθεί εισιτήρια καθώς και για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αναβληθέντων συναυλιών θα υπάρξει ενημέρωση άμεσα.
****

H σημερινή, Τρίτης 24 Ιουλίου, προγραμματισμένη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Βόλο, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο ¨Μελίνα Μερκούρη¨, ακυρώθηκε λόγω των δυσάρεστων γεγονότων.
Πληροφορίες για την εξαργύρωση εισιτηρίων θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος.