ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

«Συναδελφικές» αντιπαραθέσεις

«Τι ζόρι τραβάει η Εφημερίδα των Συντακτών με Το Βήμα και Τα Νέα; Ότι και αν είναι, πρόκειται για βαθύ, για θεμελιακό, για υπαρξιακό μίσος». Αυτό έγραψε η πολιτική συντάκτρια της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ Δήμητρα Κρουστάλλη απαντώντας στην Αντα Ψαρρά της ΕφΣυν που έκανε κριτική στο ρεπορτάζ του Βήματος (το υπέγραφε η Κρουστάλλη) το οποίο έκανε λόγο για «Πλαστό ηθικό πλεονέκτημα».
Η Ψαρρά έγραψε την επόμενη..
στην «Εφημεριδα των Συντακτών» κείμενο με τίτλο, «Η «αχίλλειος πτέρνα» και ο… βούρκος» ασκώντας κριτική στο δημοσίευμα και γενικώς στο μιντιακό συγκρότημα Μαρινάκη. (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ τα δύο κείμενα).

Τώρα ήρθε η σειρά της Αντας Ψαρρά της ΕφΣυν να ανταπαντήσει με ένα μικρό σημείωμα στην «συντάκτρια του συγκροτήματος Μαρινάκη, Δήμητρα Κρουστάλλη»:
"Στενοχωρήθηκε η συντάκτρια του συγκροτήματος Μαρινάκη, Δήμητρα Κρουστάλλη, για το κείμενό μου "Η αχίλλειος πτέρνα και ο βούρκος" (23/7/2018), στο οποίο μάλιστα δεν την κατονόμαζα, και έσπευσε να απαντήσει στο διαδικτυακό ΒΗΜΑ, επιστρατεύοντας κάθε λογής απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς περί προπαγάνδας του Μαξίμου κλπ. Δείγμα του εκνευρισμού της είναι ότι κατηγορεί εμένα και την ΕφΣυν ακριβώς για ο,τι κάνει η ίδια, δηλαδή προσωπική επίθεση εναντίον συναδέλφων. Τέτοιου είδους αντιπαράθεση δεν έχει κανένα νόημα και υποδηλώνει πλήρη ένδεια επιχειρημάτων. Το βασικό ερώτημα όμως παραμένει: Τελικά οι έμπειροι δικαστικοί συντακτες του συγκροτήματος Μαρινάκη θεωρούν ότι είναι κατασκευασμένες οι υποθέσεις των θαλαασσοδανείων και των εκδοτών που θησαύρισαν αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενους ή του NOOR ONE ή των σκανδάλων στην Υγεία;"