ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ελενα Ακρίτα: Κανονίστε να βγάλετε τον Πατούλη δήμαρχο και στην Αθήνα

Πλημμύρες σε Κηφισιά, Μαρούσι, Βριλήσσια

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Αττική με το κύμα κακοκαιρίας να εκδηλώνεται σε διάφορες περιοχές. Στο Μαρούσι έπεσε χαλάζι ενώ πλημμύρισε υπαίθριο παρκινγκ (φωτογραφία). Μετά την εκδήλωση της καταιγίδας, η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί δεκάδες κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μελίσσια, Μαρούσι και Βριλήσσια.
Έκκληση προς τους πολίτες να μην μετακινούνται σε..
συγκεκριμένους δρόμους λόγω της βροχόπτωσης απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος.
«Να μην κινηθούν πεζοί στο ύψος της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και στην Κονίτσης και να μην προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους», δήλωσε ο Γ. Καραμέρος στο ρ/σ realfm.
«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» διευκρίνισε ο αντιπεριφερειάρχης.

ΥΓ Η Ελενα Ακρίτα αναρτώντας την παραπάνω φωτογραφία έγραψε στα social media: «Μαρούσι τώρα. Κανονίστε να βγάλετε τον Πατούλη δήμαρχο και στην Αθήνα»