ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Σπίρτζης για Μάτι: Θα γκρεμίσουμε όπου χρειαστεί

«Θα ελεγχθούν όλες οι πολεοδομικές άδειες στο Μάτι. Θα γκρεμίσουμε όπου χρειαστεί» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.
Aπαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είπε πως δεν υπάρχει νόμιμη άδεια σε μηδέν απόσταση από την παραλία και τον αιγιαλό. Θα ελεγχθούν όλες οι οικοδομικές άδειες. «Είκοσι έξι συμπολίτες μας κάηκαν γιατί υπήρχε μια μάντρα στο Μάτι. Όπου χρειαστεί θα γκρεμιστούν, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν είναι μόνο το Μάτι που δεν έχει πολεοδομικό σχεδιασμό, υπάρχουν πολλές περιοχές, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα, γι' αυτό θα πρέπει να τα δούμε όλα. Θα πρέπει να υπάρξουν οι αναγκαίες υποδομές. Στη μνήμη των συμπολιτών μας που χάθηκαν να δούμε από δω και πέρα τι κάνουμε για να μην ξαναζήσουμε αυτή την τραγωδία, αυτό το δράμα πουθενά» επεσήμανε ο Χρήστος Σπίρτζης.
Tέλος, ο υπουργός παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ευθύνες και θα αποδοθούν, επανέλαβε πως θα ελεγχθούν όλες οι παρανομίες και θα πρέπει να διορθωθούν προβλήματα χρόνων, πολεοδομικά εγκλήματα χρόνων.