ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Τι συμβαίνει όταν θυμώνει ο Τσίπρας

Και τι δεν έχει γραφτεί τις τελευταίες μέρες για «κατσάδες» που υποτίθεται ότι έχει ρίξει ο πρωθυπουργός είτε προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, είτε προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, είτε προς διάφορους άλλους.  Ωστόσο, η τραγωδία… «Τσίπρας μαινόμενος» δεν έχει ακόμη ανέβει στο Μαξίμου – κάθε άλλο.
Όπως είπε στηn efhmer «Νέα Σελίδα» συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ( ο οποίος γνωρίζει τον πρωθυπουργό εδώ και πολλά χρόνια και δεν αμφισβητούνται τα τα λεγόμενά του), «καλό είναι να διασταυρώνονται πολύ προσεκτικά αυτά που προσπαθούν αν διαρρεύσουν κάποιοι για δικό τους όφελος και εις βάρος της κυβέρνησης». «Μια τηλεφωνική συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομικών μετατράπηκε σε.. «θυελλώδη διάλογο» και γράφτηκαν γι’ αυτή χιλιάδες λέξεις περί αποκλινουσών γραμμών, στρατηγικών και βλέψεων» λέει η ίδια πηγή.
Μάλιστα, για να θέσουμε το θέμα σε «θεωρητική» βάση, ο συνεργάτης του πρωθυπουργού ξεκαθάρισε: «Σε τρεις ανθρώπους φωνάζει ο πρωθυπουργός: στον Λιάκο, στον Τζανακόπουλο και στον Παππά». όπως εξήγησε, αυτό το… προνόμιο δεν έχει «κερδηθεί» επειδή κάνουν λάθη – κάθε άλλο- αλλά διότι είναι τρεις από τους πιο κοντινούς του πολιτικούς συνεργάτες (σ.σ:και, ως γνωστόν, η οικειότητα έχει τις συνέπειές της) και ταυτόχρονα το «σηκώνει» η ηλικία τους.
Ο συνεργάτης του πρωθυπουργού επισήμανε, τέλος, ότι βεβαίως και υπάρχουν φορές που ο Αλέξης Τσίπρας θυμώνει με τους υπουργούς του, αλλά σπάνια ισχύουν αυτά περί «μηνυμάτων», «κίτρινων καρτών» και «επιπλήξεων» που διακινούνται. Αντιθέτως, είναι πολύ πιο συνηθισμένη η φιλική αντιμετώπιση όσων έχουν προβλήματα, ενώ το βάρος σηκώνουν οι δύο υπουργοί Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης και Χριστόφορος Βερναδάκης, δίνοντας την απαραίτητη βοήθεια σε όσους υπουργούς την έχουν ανάγκη.
- από την στήλη των παραπολιτικών της κυριακάτικης εφημερίδας "Νέα Σελίδα"