ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Tρέξτε για ένα πιάτο φαΐ... (βάστα Σόϊμπλε)

Ο ΣΚΑΪ που έχει βγει στα κεραμίδια με σύνθημα το «βάστα Σόιμπλε», υπερασπίζοντας τις πιο ακραίες πολιτικές λιτότητας και ο Πατούλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, γνωστός από τις προκλητικές επιδείξεις πλούτου στις οποίες επιδίδεται καθημερινά, διοργανώνουν πανελλήνια καμπάνια φιλανθρωπίας. Σκέφτηκαν μάλλον ότι είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για διαφήμιση αλλά και για να βελτιώσουν το προφίλ τους πουλώντας κοινωνική ευαισθησία.
Έλα όμως που το ασυνείδητο είναι πανούργο και απρόβλεπτο πράγμα. Παρότι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες για να συγκαλύψουν τις αντικοινωνικές τους πολιτικές και τις μισανθρωπικές τους αντιλήψεις, αυτές επιστρέφουν όπως τα απωθημένα: απρόσμενα και ανεξέλεγκτα..
Τι σύνθημα επέλεξαν για την καμπάνια τους; Το ανεκδιήγητο «Όλη η Ελλάδα τρέχει για ένα πιάτο φαΐ»! Αυτό ακριβώς δηλαδή που επιδιώκουν οι πολιτικές τους, να ρίξουν μισθούς και συντάξεις τόσο ώστε μόλις και μετά βίας να επαρκούν για ένα πιάτο φαΐ. Το οποίο μάλιστα, οι άνθρωποι θα πρέπει να μοχθήσουν, να «τρέξουν» για να το αποκτήσουν. Και φυσικά θα πρέπει να αισθάνονται ευγνωμοσύνη για τους ευεργέτες τους, επιχειρήσεις όπως ο ΣΚΑΙ και παράγοντες όπως ο Πατούλης, που τους το προσφέρουν.
Ο ΣΚΑΪ και ο Πατούλης λοιπόν ξεκίνησαν μία ξεπλυματική φιλανθρωπική φιέστα, αλλά κατέληξαν να διαφημίζουν το μνημόνιο με σεναριογράφο τη Μιράντα Ξαφά και πρωταγωνιστή τον Θόδωρο Πάγκαλο.

- από το facebook του Δημήτρη Τσίρκα