ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Συμφωνία «Ναυτεμπορικής» - Eurobank για τα 6,5 εκατ. ευρώ

  Στην υπογραφή συμφωνίας αναστολής (standstill agreement) με την Eurobank προχώρησε η εισηγμένη εταιρεία Ναυτεμπορική  - Π. Αθανασιάδης με ανακοίνωσή της στις χρηματιστηριακές αρχές.
Η τράπεζα, σε συνδυασμό με τα μέτρα και εξασφαλίσεις που έχει ήδη λάβει, ανέλαβε την υποχρέωση να μην αξιώσει την εξόφληση των ληξιπροθέσμων απαιτήσεών της και να μην προβεί σε πράξεις αναγκαστικής εκτελέσεως ή λήψη άλλων παρεμφερών μέτρων. Από την πλευρά της η Ναυτεμπορική δεσμεύθηκε να παραδώσει στην τράπεζα επιχειρηματικό σχέδιο και πλάνο λειτουργικής αναδιάρθρωσης που θα εκπονήσει .. ανεξάρτητη και αναγνωρισμένου κύρους συμβουλευτική εταιρεία, στην οποία έχει ήδη προσφύγει η εταιρεία, με άμεσο και κύριο σκοπό την κεφαλαιακή της ενίσχυση.
Προ ημερών η Eurobank κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης της εταιρείας με ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό, καθιστώντας το συνολικό οφειλόμενο ποσό 6.506.899,82 ευρώ ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καλώντας ταυτόχρονα την εταιρεία όπως καταβάλει το συνολικό αυτό ποσό αμέσως.