ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΣΚΑΪ: ποιος αποφάσισε την απομάκρυνση Κιμπουρόπουλου

«Η απόφαση ελήφθη συναινετικά με τον Γιάννη Αλαφούζο»

Πλέον, είναι και επίσημο. Ο Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχώρησε (τον απομάκρυναν) από τον ΣΚΑΪ και το κανάλι έβγαλε ανακοίνωση.
Ο λόγος που κρίθηκε αναγκαία η αποµάκρυνση Κιµπουρόπουλου έχει να κάνει µε τη συµφωνία που είχε γίνει µε τον Τούρκο παραγωγό του «Survivor», ο οποίος φαίνεται ότι έβγαλε πολύ περισσότερα κέρδη από τον τηλεοπτικό σταθµό (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει:
«Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχωρεί από την Διοίκηση της Εταιρείας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η απόφαση αυτή ελήφθη.. συναινετικά με τον Πρόεδρο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της Εταιρείας.
Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κώστα Κιμπουρόπουλο για τη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες επιλογές του.
Από την πλευρά του ο Κώστας Κιμπουρόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του, ότι ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει την δυναμική του πορεία στο περιβάλλον των ΜΜΕ και εύχεται καλή δύναμη και νέες μεγάλες επιτυχίες στην Διοίκηση του Ομίλου και σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες του».