ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Όταν επιστρέψετε από τα μπάνια σας σύντροφοι…

«Δέκα αστυνομικοί μ' έβαλαν κάτω και με χτυπούσαν με κλοτσιές και κλομπ σε όλο το σώμα», «Αστυνομικός μου έδωσε γροθιά στην αριστερή άκρη του ματιού αφού πρώτα φόρεσε στο μεσαίο δάκτυλο μεταλλικό αντικείμενο σαν δακτυλίδι», «Μου πέρασαν χειροπέδες και ένας αστυνομικός με έφτυσε στο πρόσωπο, η βια συνεχίστηκε στο τμήμα». «Έκλαιγα και τους παρακαλούσα να σταματήσουν». Μερικές μόνο από τις μαρτυρίες μεταναστών και προσφύγων για γεγονότα που συνέβησαν προχθές στη Μόρια.
Ποια τύχη θα έχουν οι μηνυτήριες αναφορές που έκαναν για όσα καταγγέλλουν τις αστυνομικές δυνάμεις; Μπορούμε εύκολα να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα κρίνοντας από την τύχη.. των μαζικών καταγγελιών πουν έγιναν δυο μήνες πριν για βίαιες και παράνομες απελάσεις Τούρκων αντικαθεστωτικών στον Έβρο από έλληνες αστυνομικούς. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Τόσκας που κλήθηκε ν' απαντήσει σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν απάντησε προχθές τίποτα! Στην κυριολεξία, τίποτα.

- από κείμενο του Γιάννη Παντελάκη στο liberal (ολόκληρο ΕΔΩ)