ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Λύση… με ονοματεπώνυμο για την εγγύηση Ακη

Η Βίκυ Σταμάτη για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και μιλάει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Αυτοψία στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ απόψε Μ. Τετάρτη στις 23:40.  Μιλά για τη σχέση της με το σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, τα πρόσωπα που ισχυρίζεται πως τους εξαπάτησαν, τους πολιτικούς και για τα όσα βίωσε στη φυλακή, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Λίγες ημέρες μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρεται στην κατάσταση του άντρα της και δηλώνει πως τον κατέβαλαν οι συνθήκες στη φυλακή «Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε: “Kα Σταμάτη, ο κος Τσοχατζόπουλος είναι 77, μέσα του όμως είναι 98, είναι όλος σάπιος”».
Επίσης, κάνει λόγο για τον δύσκολο αγώνα να συγκεντρωθούν τα χρήματα της εγγύησης και.. αποκαλύπτει: «Θα σας εξομολογηθώ ότι πριν έρθω εδώ δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο. Μου είπε ότι υπάρχει λύση… με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό. Το θέμα είναι να το δεχθεί ο Τσοχατζόπουλος».
Στη φωτογραφία ο Aκης Τσοχατζοπουλος, λίγο μετα την ολοκλήρωση του χειρουργείου, για τριπλό by pass. Είναι ένα απο τα ντοκουμέντα που θα παρουσιασθούν απόψε στην Αυτοψία.