ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Κι ο Κουρτάκης στου Αλαφούζου!

Ολο το χαρτί στο Αλαφουζέικο! Μετά την τεράστια επιτυχία του ριάλιτι Survivor που έφερε ζεστό χρήμα στα ταμεία του ομίλου ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, τώρα όλο και περισσότεροι επιλέγουν να τυπώνουν στην εκτυπωτική μονάδα της εταιρείας «Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε.» της οικογένειας Αλαφούζου.
Μετά τις διαρροές ότι και τα έντυπα του ΔΟΛ θα τυπώνουν στου Αλαφούζου, ήρθε μια ανακοίνωση του επικεφαλής των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη περί συνεργασίας του ομίλου με το Αλαφουζέικο στον τομέα των εκτυπώσεων. Η ανακοίνωση εξέπληξε πολλούς καθώς είναι γνωστές οι (κακές) σχέσεις του ομίλου Κουρτάκη με την οικογένεια Αλαφούζου και κυρίως με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο.
Η ανακοίνωση Κουρτάκη έγινε μέσω του facebook κι ο εκδότης έγραψε χαρακτηριστικά:..
"Ο Όμιλος των Παραπολιτικών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία "Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε.". Ταυτόχρονα ευχαριστούμε την εταιρεία "Ιρις Εκτυπώσεις" για την πολύχρονη συνεργασία.
Θυμίζουμε ότι πληροφορίες ήθελαν τον διευθυντή του "Βήματος", Αντώνη Καρακούση, μετά το αίτημα της "Ιριδας" για αυθημερόν πληρωμή των εκτυπώσεων, να έχει απευθυνθεί στον Θέμη Αλαφούζο της "Καθημερινής", διερευνώντας το ενδεχόμενο της εκτύπωσης των εντύπων του ΔΟΛ στα πιεστήρια του Φαλήρου...