ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο Καρακούσης ψάχνει να φύγει από την «Ίριδα»

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον ΔΟΛ μετά την απόφαση της Δευτέρας, που έθεσε και επισήμως υπό καθεστώς εκκαθάρισης το άλλοτε κραταιό εκδοτικό συγκρότημα.
Πλέον, τον πρώτο λόγο έχει ο εκκαθαριστής, ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα οφείλει να βγάλει σε πλειστηριασμό τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης.
Ταυτόχρονα, η απόφαση αλλάζει εκ των πραγμάτων ακόμη και τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας. Για παράδειγμα, η επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργεί με μεταχρονολογημένες επιταγές, ούτε να προβαίνει σε δράσεις που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος.
Εκ των πραγμάτων, προκαλείται μια ασφυξία, που οδηγεί σε διάφορες κινήσεις.. τους διευθύνοντες τα Μέσα του Οργανισμού. Για παράδειγμα, πληροφορίες ήθελαν τον διευθυντή του "Βήματος", Αντώνη Καρακούση, μετά το αίτημα της "Ιριδας" για αυθημερόν πληρωμή των εκτυπώσεων, να έχει απευθυνθεί στον Θέμη Αλαφούζο της "Καθημερινής", διερευνώντας το ενδεχόμενο της εκτύπωσης των εντύπων του ΔΟΛ στα πιεστήρια του Φαλήρου...

- από τη στήλη του Γιάννη Κουρτάκη "Πολιτικός Καφές" στο Secret των Παραπολιτικών