ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Τι πούλησαν τα κυριακάτικα - Που ρίχνει βάρος ο Βαξεβάνης

Μικρή άνοδο σημείωσαν οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων αυτή την εβδομάδα που πούλησαν συνολικά (χωρίς τις αθλητικές) 348.990 φύλλα σε όλη την Ελλάδα ενώ σε αυτές προστέθηκε και το νέο φύλλο των Καλογρίτσα - Βαξεβάνη. Ο διευθυντής της εφημερίδας Documento και οι συνεργάτες του δηλώνουν σχετικά ικανοποιημένοι από τις κυκλοφορίες των δύο πρώτων φύλλων.
Στην Καλλιθέα θεωρουν ότι τα 41.320 φύλλα που πούλησε την πρώτη Κυριακή ήταν επιτυχία ενώ ικανοποιητικές θεωρούνται και.. οι πωλήσεις των 36.750 φύλλων της δεύτερης εβδομάδας. Στόχος, λέει, είναι να σταθεροποιηθουν οι κυκλοφορίες ανάμεσα στα τριάντα με σαράντα χιλιάδες φύλλα.
Στο πλαίσιο αυτό, η κατεύθυνση που έχει δοθεί από τον Κ. Βαξεβάνη στο επιτελείο του είναι να πέσει όλο το βάρος σε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ώστε τις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες να φανεί πού ακριβώς θα «κάτσουν» οι κυκλοφορίες.
(κάντε κλικ στο πίνακα για μεγέθυνση)